Виртуален офис пакет ИКОНОМИК

Виртуален Офис  предлага следния пакет услуги – Пакет Икономик. Този пакет е изключително подходящ за новорегистрирани или малки фирми, които нямат интензитета на по-големите фирми. Този пакет е изключително подходящ за стартиране на бизнес дейност. Пакет Икономик може да използва всяка новорегистрирана фирма, която все още няма големия поток от клиенти и интензивно движение на пазара. Пакет Икономик е подходящ и за малък бизнес, фирми които нямат нуждата да използват услугите на пакет Стандарт.


Пакет Икономик включва:

  • Реален престижен адрес на Офис, който може да се използва за брошури, уебсайт, фирмени документи и визитки.
  • Мобилен и стационарен телефон. Номерата на тези телефона ще се използват само за Вас и на тях ще отговаря наш служител, който ще се представя като Ваш служител.
  • Реална пощенска кутия, на която да пристига цялата кореспонденция свързана с Вашата фирма. Получената на адреса кореспонденция ще се доставя на Вас.
  • Електронна пощенска кутия. Фирмена електронна поща, на която ще идва кореспонденцията свързана с фирмата Ви. Тя може да се проверява от Вас по всяко време и от различна локация.

 

Пакет Икономик ще улесни и облегчи Вашето бизнес ежедневие. Наемайки Виртуален Офис и ползвайки пакет Икономик, Вие ще можете да работите спокойно и прогресивно върху бизнеса си, а през това време Виртуалният Офис ще работи за Вас.Анкета

Бихте ли заменили вашият офис с виртуален, ако това ще ви спести значителни разходи?